Veniturile Facebook galopeaza, avand o crestere datorata anunturilor de vanzari!

Veniturile Facebook galopeaza, avand o crestere datorata anunturilor de vanzari!

Facebook Inc a declarat un salt de 51,7% in venituri in ultimul sfert al anului 2015, luand in considerare noi posibilitati de publicitate si o aplicatie imbunatatita pentru telefonul mobil, care au condus la o crestere semnificativa a vanzarilor.

Veniturile totale ale companiei au crescut la 5,84 miliarde de dolari de la 3,85 miliarde de dolari in anul precedent, incasarile din publicitate crescand cu 56,8%, pana la 5,64 miliarde de dolari in perioada cumparaturilor pentru sarbatori, cand, de obicei, cheltuielile pe publicitate se intensifica.

In ultimele 3 luni ale anului 2015 venitul net al actionarilor obisnuiti a crescut pana la 1,56 miliarde de dolari sau 54 centi pe distribuire, de la 696 milioane de dolari sau 25 centi pe distribuire in aceeasi perioada a anului 2014.

Avand cea mai populara aplicatie pentru smarphone din lume, Facebook a beneficiat de asemenea de o sporire a numarului de vizionari video, care a atras alte incasari din publicitate.

OnStudio ofera solutii ideale de promovare si publicitate pentru cresterea paginilor de Facebook si website-urilor dumneavoastr.

Call Now Button