La ce ne pricepem

Fie că vorbim de un start-up sau de un business deja consacrat, am reușit să mulțumim peste 150 de clienți.
Oricând ai nevoie de păreri pertinente sau soluții creative pentru site-ul tău, îți stăm la dispoziție 24/7/365.

WEBSITEURI DE PREZENTARE

Realizăm website-uri intuitive, prietenoase și ușor de folosit pe orice  dispozitiv. Ne folosim de cunoștințele de webdesign pentru a aduce business-ului dumneavoastră avantajul competitiv de care are nevoie pentru a se impune în mediul online.

BRANDING & IDENTITY

Este vizualul esențial într-o campanie de promovare? Poate o culoare sau o linie să schimbe perspectiva unui potențial client? Răspunsul este DA. Concepem pentru fiecare proiect o identitate vizuală unică, esențială pentru a construi un brand.

EMAIL MARKETING

Cum poate fi email marketing-ul un instrument util? Un newsletter cu o grafică atractivă, un mesaj concis și o adresare directă va ajuta cu siguranță la crearea și sporirea brand awareness-ului.

MAGAZINE ONLINE

De la alegerea celei mai bune platforme de dezvoltare a proiectului la conceperea unei campanii inteligente de promovare online, vă consiliem și oferim soluții pas cu pas. pentru ca afacerea dumneavoastră sa prospere.

OPTIMIZARE SEO

A fi prezent în mediul online nu este suficient ca să atragi clienți. Pentru a grăbi lucrurile ai nevoie de optimizare, ceea ce înseamna că vizitatorii sunt atrași pe website prin instrumentele de căutare pe care le folosesc. În plus, tehnicile SEO permit filtrarea acestor vizitatori, adică atragerea doar a celor interesați de produsele tale.

CAMPANII SOCIAL MEDIA

Like, friend, tag, share, timeline – toate acestea au intrat în vocabularul nostru în ultimii ani, iar impactul este mai puternic decât ne putem imagina. Socializarea, petrecerea timpului liber, modul de comunicare a noutăților din viață personală, sau canalul cel mai apropiat de comunicare poartă un singur nume: Facebook.

GAZDUIRE WEB

Garantăm un up-time minim de 99.9% și oferim o perioadă de testare a serviciilor de 15 zile, timp în care vă puteți convinge de calitatea pachetelor de găzduire disponibile. Asigurăm transferul gratuit al website-ului pe care îl deții la o altă companie în cazul în care utilizezi platforma WHM/cPanel sau ne oferi un backup complet al site-ului și suport tehnic 24/7/365.

Copywriting

Cel mai bun agent de vânzări este textul. Un copywriter nu va crea doar textele. Va sesiza lucruri pe care probabil nici tu nu le vezi și va privi din perspectiva clientului. Ce înseamna servicii de copywriting? Texte pentru website, newslettere, flyere și broșuri, promoții, prezentări de firmă sau orice alt text care are rolul de a comunica și de a convinge clientul să cumpere.

Parerile clientilor

 • Promptitudine, seriozitate, creativitate şi talent înnăscut sunt cuvintele cheie prin care aş defini OnStudio. Toate aceste criterii plus flexibilitatea echipei, diferenţiază în mod favorabil, această tânără companie faţă de competitorii săi. Poate suna a clişeu, însă recomandarea mea este una pe deplin pozitivă.

  Ana-Maria Ionita

  AutorAyaScend

  Ana-Maria Ionita
 • O problemă cu care ne-am confruntat frecvent în ultimii ani a fost lipsa colaboratorilor serioși. La OnStudio am descoperit o echipă de oameni de calitate care fac ceea ce promit și fac foarte bine.

  Cofetaria 23

  Cofetaria 23 August

  Cofetaria 23
 • Se spune că toată lumea se pricepe la politică și fotbal. Însă atunci când vine vorba despre optimizare și campanii social media, puțini se pricep atât de bine ca voi. Profesionalismul, promptitudinea și amabilitatea cu care ați dat curs de fiecare dată dorințelor noastre ne-a convins sa revenim mereu la OnStudio.

  Cezar Stancu

  PresedinteUNPR Tineret

  Cezar Stancu
 • O echipă de profesioniști, care, imediat după începerea colaborării au făcut ca lucrurile să evolueze rapid și constant. Sunt mereu informați și la curent cu noutățile, sunt dinamici și proactivi. Sunt foarte multumită de OnStudio!

  Roxana

  Expert ContabilRoxenCotab

  Roxana
 • Competență, solicitudine, dar mai ales flexibilitate. Toate aceste calități le-am găsit atunci când am ales să lucrăm cu OnStudio. Aceste atuuri ne-au fost confirmate de-a lungul colaborării. Încrederea ne-a fost răsplătită.

  Alex

  AdmistratorIcebergClima

  Alex